Suurmessut Botniahallissa

Caring for yourself konsepti on toinen kertaa mukana tämän vuoden Suurmessuilla jotka pidetään 6-7 huhtikuuta 2019 Botniahallissa/Vaasassa-Mustasaaressa. Olemme varanneet oman näyttelyosaston joka on 100 m2 – F 350 – näyttämön vieressä. Meillä tulee olemaan ”open concept” joka tarkoittaa että ei tule olemaan mitään seiniä ostastolla. Pyrimme myös välttämään korkeita rollupeja ja hyllyjä. Haluamme optimodia näkyvyyden kaikille osallistujille.
Tähän osastoon kutsumme erilaisia yrityksiä jotka markkinoi sisustusta, hyvinvointia ja “pidä huolta itsestäsi” – tuotteita.
Meillä on jo joukko yrityksiä jotka ovat varanneet oman paikan, mutta löytyy tilaa vielä parille.
Ostasto löytyy tästä (F350)Teema
Meillä on kolme eri “luokkaa” (“kategoriaa”) – pääteemana Caring for yourself : ”at home”, ”lifestyle”, ”fashion”.

Kategoria “at home” (no 1) . Valinnainen aihe – mutta mielellään alalla ”pidä huolta itsestäsi” ”voi hyvin” ja sisustaminen. Koti. Luksusta. Omaa aikaa. Ruuanvalmistus.

Kategoria “lifestyle” (no 2) kutsumme yrittäjä jotka tarjoavat palveluita jotka ovat hyväksi keholle. Liikunta, joogaa, terapiaa, retriittiä, kodista huolehtiminen. Järjestystä ja kursseja.

inspirationsbild – må bra

Katergoria ”fashion” (no 3) kutsumme yrittäjiä jotka myyvät tuotteita ja palveluita alalla muodin: vaatteita, kenkiä, koruja, hiukset ja ihonhoitoa.
Valokuvauspalveluja.

Jokainen osallistuva yritys maksaa vuokraa osallistumisestaan: 79 € /neliöt + alv.

Hintaan kuuluu:
– Toivottu neliömetri, matto ja sähkö
– Yhteenkuuluvuus, yhteistyö, valmis teema omalla logolla ja markkinointikanavia.
– Markkinointi: jokaista mukana olevaa yritystä näkyy kotisivulla ja jaetaan sosiaalisiin medioihin. (omilla valokuvilla). (ei kääntöpalvelua suomeksi)
– Lehdistöinfo, kutsu erilaisiin ryhmiin…….
– Markkinointimateriaalia teeman ympärillä ja kokonaisuudesta (julisteita sekä digitaalisesti että tulostettuina)
Jos olet yrittäjä joka ainoastaan haluat tulla esittämään tuotteistasi työtasolla vuokra on 30-50 €/h. + alv. Tulemme tekemään listan kaikista yrityksistä jotka ovat mukanan näyttämässa tuoteitaan. Työtaso on 2,5 metriä pitkä.

Tässä voit käydä katosmassa jo ilmoittautuneita yrittäjiä 2018: https://caringforyourself.fi/foretag_yritykset/medverkande-foretag-2018/

Muut palvelut


Celma Mainosmateriaalia