KONSEPTI

Caring for yourself on konsepti joka on tehty meidän asiakkaillemme, yhteistyönä muille yrittäjille. Me haluamme työskennellä muiden yrittäjien kanssa – voidaaksemme tarjota asiakkaille enemmän vaihtoehtoja, niin että he voivat huomata meidän palveluita uudella tavalla.

Tänä päivänä me ihmiset ollaan hyvin stressaantuneita. Ehdimme juuri ja juuri nauttia siitä pienestä ylimääräisestä. Emme ehdi etsiä sitä ylimääräistä joka antaa just sitä pientä luksusta arkeen.

Meitä on monta yrittäjää tänä päivänä jotka haluaisi tavoittaa näitä stressaantuneita ihmisisä.
On ehkä myös sellaisia yrittäjiä jotka itse pitäisi osallistua näihin palveluihin. Miten tavoitamme kohderyhmäämme helpolla tavalla?

Meillä on siihen vastaus. Tule mukaan meidän konseptiin Caring for yourself.

Me tarjoamme asiakkaillemme luksusta, luksusta ajan muodossa. Hyvinvointia. Rauhaa ja hiljaisuutta. Omaa aikaa. Perheaikaa. Aikaa ystäville. Yhteisiä kokemuksia. Aikaa käydä luonnossa. Kulttuurikokemuksia. Hyvinvointia. Tasa-arvoa. Tekniikkaa. Terveys. Saavutus.

Miten teemme kaiken tämän? Ei ole yskin yhtä yritystä joka voisi tarjota kaikkia näitä palveluita. Mutta on olemassa monta pientä yritystä jotka tarjoavat tätä. Miten olisi jos yhdessä asetuttaisiin samalle paikalle messulla ja näyttäisimme tuotteemme ja palvelumme samanaikaisesti.

Haluatko lisätietoa? Ole yhteydessä meihin:info@caringforyourself.fi